Til ortodoks dåb

Vi designer og fremstiller flere forskellige specialtilbehør til ortodoks dåb . I den ortodokse dåb bruges for eksempel et pandebånd med et smukt kors , der er bundet omkring babyens hoved. Vi broderer også dårlige kasketter med broderede kryds i henhold til kundens ønsker, der bruges ved den ortodokse dåb, og er frelst for enhver fremtid, da de betragtes som et sakrament af dåbsceremonien. Vi kan også brodere forskellige typer badehåndklæder til dåb efter kundens ønsker. Både assyriske og syriske kristne bruger dette særlige tilbehør til deres børns ortodokse dåbsceremonier . Vi designer specielt vores dåbstilbehør til deres behov. I vores udvalg finder du mange individuelle valg af ortodoks dåbstilbehør, og vi har et stort udvalg af dåbstøj . Med et mangesidet udtryk, hvor du kan oprette din unikke dåbskjole til dit barns ortodokse dåb. Vores mål er, at du skal være i stand til at bidrage med oprettelsen af dit eksklusive og unikke dåbskostøj, og din dåbsdag vil være en smuk hukommelse at dele med deres kære. Vores dåbsklæder kommer i en række design og farver og unikt ortodoks dåbstilbehør. Vi håber, at du bare finder dit barns dåbsklædning eller dåbsklædning i vores sortiment, og at vores specielt designet detaljer vil gøre din dåbsdag glad. Vores mål er at være det bedste i Europa ved at tilbyde unikke ortodokse dåbstilbehør til vores kunder. Vi udvikler konstant produkter i samråd med vores kunder for at skabe produkter så tæt på vores kunders behov som muligt. Hvilket giver os nærhed til vores kunder og skaber stor jobtilfredshed for os i udviklingen af nyt ortodoks dåbstilbehør.

Til ortodoks dåb

13 products.

Viser 1-13 af 13 element(er)
Grid
List

copy of Pannband med kors...

Pannbandet eller midjeband som används vid dop och knyts med en rosett på baksidan. Dopbandet har ett enkelt stilrent kors broderat mitt fram och du kan själv välja om du önskar brodera namn eller datum bredvid.Du väljer själv färg på band och broderitråd. Bandet är 110 cm långt och 25 mm brett. 

144,00 DKK Pris

Dåbsløjfebånd med...

Gør som følger: Udfyld først dine personlige valg, og tryk på gem-knappen, udfyld derefter det, du har valgt længere nede for at betale for dine specifikke valg.

Vores broderede dåbsrosetter giver din dåbskjole en eksklusiv følelse og bliver en smuk hukommelse at gemme. Vi opretter din bue efter dine ønsker. Hvis du vil have en håndlavet skytsengel, skal du købe den. Du kan vælge mellem mange forskellige toner på dit bånd, fra 20 til 44 på dit brede bånd .Vi broderer stil 2 på dope rosetter.Inspirationsbilder finner du här: Bildgalleri

491,00 DKK Pris

Dopband med kors och...

Pannbandet eller midjeband som används vid dop och knyts med en rosett på baksidan. Dopbandet har ett enkelt stilrent kors broderat mitt fram och du kan själv välja om du önskar brodera namn eller datum bredvid.Du väljer själv färg på band och broderitråd. Bandet är 110 cm långt och 25 mm brett. Bandet och korset ingår i grundpriset.

307,00 DKK Pris

Hvid badehætte med valgfri...

Badcape til ortodoks dåb med kors- og navnebroderi.

Eller give en hyggelig badekappe væk som en dåbsgave. Du kan f.eks. Brodere barnets navn og gøre det virkelig personligt. Badehåndklædet er hvidt, hyggeligt og blødt til babyen efter badet. En rigtig flot dåbsgave eller fødselsgave til babyen. Du er velkommen til at vælge hvad du vil brodere, et navn eller en kærlighedsbesked som på billedet.

267,00 DKK Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: