dop pojke med Pannband med kors
  • dop pojke med Pannband med kors
  • Pannband med ortodoxt kors till flicka
  • ortodoxa dopdetaljer
  • dop
  • Pannband till dopet
  • dop pojke med Pannband med kors
  • ortodoxt dopbarn
  • kors på band för dop i ortodoxa kyrkan
  • bäbis med ortodoxt dopband

  Pandebånd med sølvkors til ortodoks dåb

  197,21 kr

  Det pandebånd eller taljebånd, der bruges ved dåben og bindes om barnets hoved eller talje. Dåbsbåndet har et enkelt, stilfuldt kors broderet midt foran. Korset er broderet i cremehvid på et kridhvidt satinbånd, som giver en smuk kontrast. Båndet er 110 cm langt og 25 mm bredt. Bruges f.eks. ved nogle ortodokse dåb.

  dop pojke med Pannband med kors

  Pandebånd med sølvkors til ortodoks dåb

  197,21 kr
  Valg af farve på bånd: :
  Valg af trådfarve :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Fragt

  Broderas inom 5 dagar


   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Dåbsbåndet med et kors på panden er et dåbstilbehør, der bruges ved dåb og bindes om barnets hoved. Båndet har et smukt symbolsk kors broderet i midten foran. Pandebåndet er bundet, så korset er synligt midt på barnets pande og har lange kvaster, der hænger ned ad ryggen.

  Vi tilbyder båndet i hvidt, men hvis du ønsker en anden farve af båndet eller korset, skal du skrive det i beskedfeltet i slutningen af købet. De helt hvide bånd har et offwhite korsbroderi.

  Vi broderer dåbsbåndet, og det er et produkt af Grace of Sweden's eget design og er fremstillet i Sverige.

  Båndet er 25 mm bredt og ca. 120 cm langt og bindes bag barnets hoved.

  Du vil eventuelt også synes om

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Hvid badehætte med valgfri...

  Badcape til ortodoks dåb med kors- og navnebroderi.

  Eller give en hyggelig badekappe væk som en dåbsgave. Du kan f.eks. Brodere barnets navn og gøre det virkelig personligt. Badehåndklædet er hvidt, hyggeligt og blødt til babyen efter badet. En rigtig flot dåbsgave eller fødselsgave til babyen. Du er velkommen til at vælge hvad du vil brodere, et navn eller en kærlighedsbesked som på billedet.

  399,00 kr Pris

  Dåbsløjfebånd med...

  Gør som følger: Udfyld først dine personlige valg, og tryk på gem-knappen, udfyld derefter det, du har valgt længere nede for at betale for dine specifikke valg.

  Vores broderede dåbsrosetter giver din dåbskjole en eksklusiv følelse og bliver en smuk hukommelse at gemme. Vi opretter din bue efter dine ønsker. Hvis du vil have en håndlavet skytsengel, skal du købe den. Du kan vælge mellem mange forskellige toner på dit bånd, fra 20 til 44 på dit brede bånd .Vi broderer stil 2 på dope rosetter.Inspirationsbilder finner du här: Bildgalleri

  799,00 kr Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: