Dophätta - Sømandshue i hvidt

Unik dope cap i sømandsstil. Meget frisk hue, der passer lige godt til drenge og piger på deres dåbs- eller festdag. Hætten er syet i smuk hvid bomuldssatin med en flot glans og matchende satinbånd. Hætten er håndsyet i vores eget systudio i Sverige. Galleri til inspiration

Du kan finde versionen i hvid med blå striber som et separat produkt i kategorien dope cap.

9166-1920
Grace of Sweden
389,00 Dkr
Inkl. moms
Farve: Råhvid /Off White
Størrelse: M (43-46 cm)
Antal

Størrelsesguide

Brug størrelsesguiden til at lette dit valg.

Brystmålet er den vigtigste måling at vælge størrelsen ud fra.

I billedgalleriet til venstre for hovedbilledet finder du flere guider, herunder vores tøjmålinger. Du finder en separat måtteliste for Dåbsdragter: C. 62-68-74-80-86.

Størrelserne er i en god pasform, hverken for stramme eller for løse. De er ikke beregnet til f.eks. en langærmet trøje eller body under. Hvis du ønsker tøj under, anbefaler vi en undertrøje og strømpebukser.

Hvis dit barn er mellem størrelserne c. 56/62 og c. 68/74, kan du skrive det som en kommentar i meddelelsesfeltet ved afslutningen af dit køb, så tilpasser vi kjolen, så den passer godt. Angiv gerne barnets brystomkreds, vægt, nuværende størrelse og alder der. Hvis der er mere end tre uger til dåben, skriv datoen for brug, så vi kan tilpasse væksten.

størrelsesguide til baby dåbskjoler

Sys inom 3 dagar

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivelse

Unik dope cap, der passer fint til Sailor's Dress og giver en flot ramme til barnets ansigt. Kasketten fås i to farver. Den ene er syet i hvid bomuldssatin med marineblå satinstriber, og den anden hører til den hvide model og er syet i hvidt med tone i tone-striber.

Hatten er fuldt foret og er et fint stykke håndværk syet i Grace of Sweden's eget atelier i Sverige. Plejeanvisningen findes nederst på siden under vaskeanvisningen for sømandskjole.

Fungerer også som vind- og solbeskyttelse ved udendørs barnedåb.

Produktoplysninger
Grace of Sweden
9166-1920

Produktinformation

  • Bomuld
  • Sjömansstil
  • Dåbebøsninger
  • Off white
  • Unisex

Specifikke referencer

  • 7340206233462